5 yıldızlı hizmet için ilk adım atıldı

23 Aralık 2013

70 KURUM BAŞVURUDA BULUNDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 2001 yılında başlatılan ‘Oda Geliştirme Modeli’ çalışmaları kapsamında şu ana kadar Türkiye genelinde 152 Oda ve Borsa Akreditasyon işlemlerini tamamlarken, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın da içerisinde bulunduğu toplam 70 Oda ve Borsa da Akredite olabilmek için başvuruda bulundu. 70 kurumun başvuruda bulunduğu akreditasyon işlemleri için sadece 39 kurumun başvurusu kabul edilirken, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası da başvurusu kabul gören kurumlar arasında yer aldı.

OLUMLU YANITLANDI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ‘ne yapılan, Oda Sistemlerinin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi, başvurusuna olumlu yanıt geldi.

“AMACIMIZ KALİTELİ HİZMET”

TOBB’dan gelen olumlu yanıtın ardından bir değerlendirme yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, göreve geldikleri günden bu yana üyelere daha kaliteli hizmet verebilmek adına çalıştıklarını ifade ederek; “ÇTSO Yönetimi olarak öncelikli amacımız, Üyelerimize kaliteli hizmet sunabilmek adına çalışmalar yapmak oldu. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu bağlamda bir çok önemli çalışmalara imza attık. Son olarak yaptığımız Akreditasyon başvurusu ile de, Çerkezköy gibi Türkiye ekonomisine yön veren bir kentin Ticaret ve Sanayi Odası’nı Avrupa Odalar Sistemine dahil ederek, yurt dışına açılmayı ve globalleşen ekonomiye ayak uydurmayı amaçladık ve bu yönde çalışmalara başladık”  ifadelerini kullandı.

“DEVAMI GELECEK”

Akreditasyon başvurularının olumlu yanıtlanmasıyla sürdürülen çalışmaların hızlandığını ifade eden Kozuva; “Gerek Yönetimimiz, gerek Meclis Üyelerimiz, gerekse Oda Çalışanlarımızla ve Organ Üyelerimizle birlikte yaklaşık bir yıl sürecek yoğun ve tempolu  bir döneme başladık. Üyelerimize 5 yıldızlı hizmet verebilmek için bizi hedefe ulaştıracak çalışmaları yaparak, çalışanlarımızın ve yönetimimizin gelişimine katkı sağlayacak eğitimleri de alarak  bir yılın sonunda ‘Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı Akredite Oda’ statüsüne kavuşturacağız. Hızla değişen ve gelişen küresel ekonomik şartlara ve ihtiyaçlara cevap vererek, Çerkezköy ve Üyelerimize hak ettikleri Avrupa Standartlarındaki hizmeti sunmak  için azami gayret sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.