Kurullar ve Toplantılar ile İlgili Diğer İşler Hk.

28 Kasım 2019

Sayın Üyemiz,

Sayın Valimiz Aziz Yıldırım’ın başkanlığını yürüttüğü Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği Planlama ve Geliştirme Kurulu tarafından 31.07.2019 tarihinde yapılan toplantıda, Mersin’de inşasına başlanan ve Sinop’ta inşası planlanan nükleer güç santrallerinde kullanılacak olan makine, boru, kazan, vana, pompa, kablo vb. ürünlerin İlimiz firmaları tarafından üretilmesi amacıyla etkinlik yapılması kararı alınmıştır.

Bu kapsamda 06.12.2019 tarihinde İSO Odakule/İstanbul Binasında, konunun taraflarınca bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. Belirtilen tarihte yapılacak toplantıya katılmak isteyen firma yetkililerinin toplantıya götürülmesi amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı tarafından araç kaldırılacaktır.

06.12.2019 günü yapılacak toplantıya Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kaldırılacak araç ile gitmek isteyen firmaların aşağıda isim ve iletişim bilgisi verilen İl Müdürlüğü personeli ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,