ÇERKEZKÖY TSO ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTU

6 Kasım 2019

Odamız, TEMA Vakfı Ağaç Kardeşliği Projesi yararına 41. Vodafone İstanbul Maratonu’na katılarak iyilik peşinde koştu. 3 Kasım 2019’da düzenlenen ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası'ndan başlangıcı verilen Maraton, Yenikapı Miting Alanında sona erdi. Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Metin Taşdelen ve Murat Narçın, Oda Üyelerimiz ve Oda personelimizin katılım gösterdiği Maraton, ilk kez bir TSO’yu ağırladı. Konu hakkında bir açıklama yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva şu sözleri kaydetti: “41. Vodafone İstanbul Maratonu’nda TEMA Vakfı ile beraber iyilik peşinde koşan ilk ticaret ve sanayi odası olmaktan gurur duyuyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin sonunda çocuklarımızın doğa eğitimine destek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”