Azerbaycan Tarım Konferansı

17 Aralık 2013

Sayın Üyemiz,

Azerbaycan Tarım Bakanlığı ile Ekonomi ve Sanayi Bakanlığı himayelerinde, Azerbaycan Sahipkarlar (İşverenler) Konfederasyonu (ASK) ve DEİK/Türk-Azerbaycan İş Konseyi organizasyonunda, Azerbaycan-Türkiye İşadamları Birliği (ATİB) destekleriyle, 20 Aralık 2013 Cuma günü, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, "Tarım Alanında İşbirliği Konferansı"nın düzenlenmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Kümes hayvancılığı ve damızlık hayvan yetiştiriciliği, seracılık, fidancılık ve fide yetiştiriciliği alanında işbirliği konularının ağırlıklı olarak gündemde olması planlanan etkinliğe, yukarıda bahsi geçen kurum ve kuruluşların temsilcileri, Azerbaycan Tarım Bakanı ve T.C. Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı yetkililerinin yanı sıra, iki ülkeden ilgili meslek kuruluşları, sektör temsilcileri, uzman, araştırmacı ve öğretim görevlilerinin davet edileceği belirtilmektedir.

Ayrıntılı programı bilahare güncellenecek olan etkinliğe ilişkin duyuru, katılım formu ve taslak program TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr ) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları - Ülke Duyurulan/Azerbaycan" bölümünde yer almaktadır.

Bilginize sunarız.