Türk-Alman Mobilya Üreticileri İş Kahvaltısı

13 Aralık 2013

Sayın Üyemiz,

Uluslararası imm cologne & living interiors mobilya fuarı 13-19 Ocak 2014 tarihinde Almanya’nın Köln kentinde kapılarını ziyaretçilere açıyor. (www.imm-cologne.de)

Bu bağlamda, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası, mobilya sektöründen fuara gerek ziyaretçi, gerek sergici olarak katılan üretici üyelerimizi “Furniture Club” (Mobilya Klubü) adlı alman mobilya üreticileri ve tedarikçileri ağının bir iş kahvaltısına davet ediyor.

Özellikle Türkiye ve Almanya’dan katılan üreticiler için düzenlenen bu kahvaltının amacı, mobilya sektöründe iki ülkenin işbirliğini pekiştirmek ve her iki taraftan tedarikçiler ile bağlantıya geçmek olacaktır.

İş ve tanışma kahvaltısı 15 Ocak 2014 tarihinde fuar alanında gerçekleşecektir.

İrtibat:

Nalan Öztürk