8. TET Ar-Ge Proje Pazarı Hk.

22 Temmuz 2019

Sayın Üyemiz,

AR-GE Proje Pazarı vasıtasıyla Elektrik Elektronik ve Bilişim Sektörü’nün yüksek katma değerli üretim yapabilmesi, ihracatının sürdürülebilir kılınması, Üniversite-Sanayi işbirliği kültürünün yaygınlaştırılması amacı ile AR-GE projesi yapmak isteyen sanayi kuruluşlarının temsilcileri, üniversiteler, AR-GE kuruluşları ve teknopark çalışanları ile araştırmacıları bir araya getirerek aralarındaki iletişimi artırmak, AR-GE destek programlarına başvurulmasına destek olmak, sanayii ihtiyaçları ile buluşmaya katkı sağlayacak ortak proje önerilerinin oluşturulması hedeflenmektedir.

30-31 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinliğin temaları Elektrik, Elektronik ve Bilişim’dir. Bu temalar altında aşağıdaki alt başlıklar altında projelerin önerilmesi tavsiye edilmekle beraber, bu al tbaşlıklar dışındaki konularda belirtilen temalar kapsamında olduğu müddetçe kabul edilebilecektir.

TEMALAR: Akıllı Binalar ve Çevre, Akıllı Enerji, Akıllı Sağlık ve Medikal, Akıllı Ulaşım ve Ulaşım Araçları, Diğer Akıllı Uygulamalar'dır.

Dereceye giren projelere toplamda 187.500 TL ödül dağıtılacaktır. Projeye son başvuru tarihi 31.07.2019 olup, başvuru ve detaylı bilgi için www.tetprojepazari.org adresini  ziyaret edebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız. 

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası