Ekvator Yatırım Forumu Hk.

8 Temmuz 2019

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza gönderilen yazıda; Ekvator Ankara Büyükelçiliği’nin ilgili yazısına atfen, Üretim, Dış Ticaret, Yatırım ve Balıkçılık Bakanlığı, Türkiye Ticaret Ofisi (PRO ECUADOR) aracılığıyla “Ekvator ve Yatırım Fırsatları” başlıklı sunumun gerçekleştireceği, söz konusu sunumda Ekvator’da ticaret nasıl yapılır, Ekvator’a yatırım yapmaya karar veren yeni yatırımcılar için teşvikler, bazı kamu özel ortaklık (PPP) projeleri hakkında ilave bilgilere yer verileceği bildirilmektedir.

Bu kapsamda, 17 Temmuz Çarşamba günü saat 12.00’de Ankara Hilton Otel’de gerçekleştirilecek söz konusu toplantıya ilişkin detaylı bilgi ve program akışı TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,