Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı Hk.

26 Haziran 2019

Sayın Üyemiz,

TOBB’un 19.06.2019 tarih ve 6215 sayılı yazısında, 11.06.2019 tarihli ve 3048 sayılı birliğimiz yazısında 26 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilen, "Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı", 6 Temmuz 2019 tarihine ertelendiği belirtilmiştir.

Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu ev sahipliğinde Lefkoşa'daki Konferansın açılış konuşmaları, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat OKTAY, KKTC Başbakanı Sayın Ersin TATAR, Birliğimiz Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay DENİZ tarafından yapılacaktır.

Konferans kapsamında KKTC'de iş yapma fırsatları ve yatırım ortamına ilişkin sunumların yanı sıra, eğitim, turizm, tarım, bilişim teknolojileri ve lojistik sektörlerinde iş görüşmeleri düzenlenecektir.

Konferans taslak programı ve katılım teyit formuna http://ekonomikonferansi.tobb.org.tr adresinden ulaşılabilmektedir.

Konferansa katılım ücretsiz olup, katılım teyidi için belirtilen linkde yer alan başvuru formunun en geç 27 Haziran 2019 Perşembe mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,