KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİ İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ ODAMIZDA YAPILDI

28 Şubat 2019

Odamız Meclis Salonunda gerçekleştirilen seçim saat 10:00’da başladı. Seçmen üyeler, saat 16:00’a kadar sandık başına gelerek tercih ettikleri listeler için oy kullandılar. Dana önceden müracaatını yapan adaylar, oy sıralamalarına göre asil ve yedek üyeliğe seçildi. 33 kişinin oy kullandığı İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri sonucunda Melek Yeşil Sarıtaş ve Nazan Çoban asil, Esra Bayındır ve Nebahat Sezen ise yedek üyeliğe seçildi. Tek liste ile gidilen İl Genç Girişimciler İcra Komitesi seçimlerinde ise Ufuk Mangır ve Gürkan Kartal asil; Özgür Sönmez ile Yusuf Furkan Tezcan yedek üyeliğe seçildi.

BİRLİK MESAJI VERİLDİ
Gerçekleştirilen seçim sonrasında birbirlerini tebrik eden üyeler, birlik mesajı verdi. Odamız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Arslan, Metin Taşdelen, Mustafa Ogün Asıl ve Murat Narçın seçime katılan isimleri tebrik ederek günün anısına bir hatıra fotoğrafı çekildi.