MAKEDONYA GEZİSİ

8 Kasım 2013

Sayın Üyemiz,

Kapaklı Belediyesi tarafından Makedonya Debre Belediyesi’ne ‘Kardeş Şehir’ anlaşması ve ikili ticari ilişkiler kurulması maksadıyla bir ziyaret gerçekleştirilecektir. Ziyarete, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı,Makedonya'da yatırım yapmayı planlayan en fazla 25 kişiden oluşan bir heyet de katılabilecektir.

NOT:

1-     Pasaport ücretleri, vize ücretleri (yaklaşık 110 Euro), seyahat sigorta ücretleri (yaklaşık 10 Euro), yurtdışı çıkış harcı (yaklaşık 15 TL) kişilere aittir.

Seyahat, konaklama, yol iaşesi ve rehberlik hizmeti Kapaklı Belediyesi’ne aittir.

2-     Vize işlemleri Kapaklı Belediyesi tarafından yapılacaktır/yaptırılacaktır.

3-     Vize işlemleri için gerekli evrak listesine sayfanın sonunda yer alan 'Gerekli Evraklar' butonundan ulaşabilirsiniz.

4-     Bu program harici havayolu ile gelmek isteyenlerin her türlü, iş ve işlemleri(gidiş-dönüş, konaklama ücret ve işlemleri) kendilerine aittir. Ancak Makedonya-Debre şehrine varışlarından sonra konaklama , rehberlik gibi konularda yardımcı olunacak ve Debre’deki programa (görüşmelere) dahil olabileceklerdir.

5-     Vize işlemleri için gerekli olan pasaport ve diğer evrakların (firma hakkında bilgi, faaliyet alanı) en geç 15 Kasım 2013 tarihinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'na (Özlem YILMAZ KILDZE- Basın Halkla İlişkiler Birimi-726 88 88 dahili 141) teslim olması gerekmektedir.

Program aşağıdaki gibidir;

Hareket: 30 Kasım 2013 saat 22:00 karayoluyla

Kalkış: Kapaklı Belediyesi

Keşan-İpsala gümrük geçişleri (Yunanistan’a )