Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi

4 Kasım 2013

Sayın Üyemiz,

Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) IV. Toplantısı’nın, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, Kasım ayı içerisinde Moskova’da gerçekleştireceği belirtilmekte olup, söz konusu toplantı sırasında gündeme gelebilecek konulardan birinin Rusya Federasyonu’nda enerji alanında faaliyet gösteren Türk şirketlerinin yaşadıkları sorunlar olabileceği bildirilmektedir.

Bu çerçevede, anılan toplantıda gündeme getirilmek üzere Türk firmalarının Rusya Federasyonu’nda enerji alanında (varsa) yaşadıkları sorunlara ilişkin bilgilere ihtiyaç duyulmaktadır.

Konuyla ilgili görüşlerin, 7 Kasım 2013 Perşembe gününe kadar kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

Bilginize Sunarız