KÜSİ TOPLANTILARI HK.

10 Eylül 2018

Sayın Üyemiz,

Sayın Valimiz Mehmet Ceylan’ın başkanlığını yürüttüğü, Kamu Üniversite Sanayi İş birliği Planlama ve Geliştirme Kurulu (KÜSİ) tarafından “Savunma Sanayi, Milgem, Uçak Gemisi ve Diğer Ticari Gemi İnşası ile ilgili il potansiyelinin değerlendirilmesi amaçlı Gemi İnşa Sanayicileri birliği ile Toplantı yapılmasına” şeklinde karar alınmıştır.

Bu karar doğrultusunda 26 Temmuz 2018 günü Gemi İnşa Sanayicileri Birliği ilimiz yetkilileri tarafından ziyaret edilmiş ve ortak çalışmalar yapma konusunda mutabık kalınmıştır.

Bu kapsamda Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) üyesi tersaneler, önümüzdeki günlerde ilimize davet edilerek, ihracat toplamı yaklaşık 1,3 milyar USD olan sektöre dönük, yerlileştirme ve ilimiz firmalarının iş yapma imkanları üzerine, değerlendirme ve ikili görüşmelerin yapılacağı bir toplantı yapılması planlanmaktadır.


Davet edilecek olan GİSBİR üyesi tersane firmalarının ilimiz firmaları ile bir araya gelmeden önce, firmalarımızın görüşmelerden daha iyi sonuç alması için 13 Eylül 2018 günü saat 13:30’da Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda GİSBİR yetkililerinin de katılacağı bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.


Bilgilerinize.



Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası