TÜRKİYE-BANGLADEŞ TİCARET VE YATIRIM FORUMU

10 Nisan 2018

Sayın Üyemiz,

TOBB ve Bangladeş Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde, 12 Nisan 2018 Perşembe günü, Birlik Merkezinde, Türkiye-Bangladeş Ticaret ve Yatırım Forumu gerçekleştirilecektir. Foruma Bangladeş Ticaret Bakanı Tufail Ahmed’in de katılımı öngörülmektedir.

Forum kapsamında, Bangladeş ve Bangladeş’teki iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, Firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacaktır. Foruma, Bangladeş’in Tekstil, Gemicilik, Seramik, Hazır giyim, Örme giysi, Jüt (çuval bezi), Deri, Bilişim Ve İletişim Teknolojileri, Güneş Enerjisi, Tıbbi İlaçlar ve İnşaat sektörlerinden önde gelen firmaların katılımı beklenmektedir.

Etkinliğin programı, katılımcı Bangladeşli firmaların listesi ve katılım formu TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslar arası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Bangladeş” bölümünde yer almaktadır.

Etkinliğe katılacak firmaların TOBB web sitesinde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 11 Nisan 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar e-posta yolu ile (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası