Türkiye-ECOWAS Ekonomi ve İş Forumu

9 Ocak 2018

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan Odamıza iletilen yazıda; Ekonomi Bakanlığından iletilen bir yazıya atfen;  2-3 Kasım 2016 tarihlerinde, İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye – Afrika Ekonomi ve İş Forumu’nun ve İş Forumu’nun devamı niteliğinde, ‘’Türkiye- Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu (ECOWAS) Ekonomi ve İş Forumu’’ programının düzenlenmesinin planlandığı belirtilmektedir.

Söz konusu programın hazırlık çalışmalarında faydalanılmak üzere, Batı Afrika Devletleri Ekonomik Toplululuğu (ECOWAS) ülkeleri ile ilgili iktisadi ve ticari ilişkilerin geliştirilmesine ilişkin görüş ve önerler talep edilmektedir.

Ekonomi Bakanlığına iletilmek üzere, Batı Afrika Devletleri Ekonomil Topluluğu (ECOWAS) ülkeleri ile ticari ve ekonomik ilişkilerin mevcut durumu, sorunlar ve işbirliği önerilerinin görüşlerinizle birlikte Ekonomi Bakanlığı’na iletilmek üzere, 12 Ocak 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar burak.sarlak@tobb.org.tr e-posta adresine iletilmesini rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,