Türkiye – Moldova İş Forumu

28 Nisan 2017

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan Odamıza gelen yazıda, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Moldova resmi ziyareti kapsamında, 6 Mayıs 2017 tarihinde Kişinev’de Türkiye – Moldova  İş Forumu gerçekleştirileceği bildirilmiştir. 

Bu vesileyle, 5 – 6 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Özel Sektör Heyeti Programı ve İş Forumuna tekstil ve hazır giyim, inşaat ve inşaat malzemeleri, bankacılık ve finans, turizm, tarım ve gıda sanayii, bilgi ve işlem teknolojileri, lojistik merkezleri işletmeciliği, ilaç sanayi ve tıbbi cihazlar, kimya sektörleri öncelikli olmak üzere, çeşitli sektörlerden şirket ve kurumlarımızın katılımında fayda görülmektedir.  

Bahse konu ziyaret programına iştirak etmek isteyen üyelerimizin 2 Mayıs 2017, Salı günü mesai saati bitimine kadar http://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/393/8663 adresli internet bağlantısında yer alan formu eksiksiz doldurarak, kayıt yapmaları ve katılım bedelini (ekonomi sınıfı ile uçuş paket program bedeli EUR900, business sınıfı ile uçuş paket program bedeli EUR1.500) başvuru formunda belirtilen hesaba yatırmaları gerekmektedir.    

Seyahat özel uçakla gerçekleştirilecek olup, İstanbul – Kişinev – İstanbul uçuşları, konaklama, transfer, tercüme hizmetleri ve diğer organizayon giderleri katılım bedeline dahildir. Moldova, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından vize talep etmemektedir.  

Ziyaretin taslak programı ekte yer almakta olup, programa ilişkin güncel bilgi kayıt yaptıran şirket ve kurum temsilcilerine bilahare iletilecektir. 

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası