Türkiye-Çekya İş Forumu, 31 Ocak 2017, Sheraton Hotel Ankara / Değişiklik

19 Ocak 2017

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan (DEİK) alınan bir yazıda;Çekya Tarım Bakanı Sn. Marian Jurecka ve beraberindeki işadamları heyetinin Türkiye ziyaretleri vesilesiyle, T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından DEİK / Türkiye-Çekya İş Konseyi ve Çek Ticaret Odası koordinasyonunda, 1 Şubat 2017 Çarşamba günü İstanbul’da düzenlenmesi planlanan “Türkiye - Çekya İş Forumu” 31 Ocak 2017 Salı günü saat 09:30 – 15:30 arasında Ankara Sheraton Hotel’de  gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

İşadamları heyetinin listesi ekte yer almakta olup, her iki ülke Bakanlarının onurlandıracağı anılan foruma Türkiye’deki projelere mali destek sağlayan Çek Eximbank ve Çek Ticaret Odası’nın yanı sıra gıda, tarım, hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren Çek firmaların katılımı öngörülmektedir.

Söz konusu iş forumunun taslak programı Ekte olup katılmak isteyen üyelerimizin, http://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/315/7892 bağlantısında yer alan katılım formunu 26 Ocak 2017 Perşembe  gününe kadar eksiksiz bir şekilde doldurmaları önemle rica olunur.

İRTİBAT:

Aycan Damalı,DEİK