İHALE DUYURULARI
Özelleştirme İhalesi (Manisa- Ankara- Adıyaman İllerinde Bulunan Muhtelif Taşınmazların) Sayın Üyemiz,T.C. başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Özelleştirme kapsam ve proramında yer alan muhtelif taşınmazların  özelleştirilmesine ilişkin ilan, ekte bilg... Özelleştirme İhalesi (Bitlis-Kahramanmaraş-Edirne-Diyarbakır-Samsun-Mersin-Malatya-Şanlıurfa-Zonguldak-Van-Karaman-Ankara-Elazığ İllerinde Bulunan Muhtelif Taşınmazların) Sayın Üyemiz,T.C. başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Özelleştirme kapsam ve proramında yer alan muhtelif taşınmazların  özelleştirilmesine ilişkin ilan, aşağıda b... Özelleştirme İhalesi (Tortum Hidroelektrik Santrali) Sayın Üyemiz,T.C. başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Özelleştirme kapsam ve proramında yer alan; Tortum Hidroelektrik Santralinin özelleştirilmesine ilişkin ilan, aşağ... İşbirliği ile KOBİ’lerde Verimlilik Dönüşümü Projesi Hizmet Alımı için ihale ilanı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı 2016 Yılı Sosyo-Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı-Önce İnsan Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Çerkezköy’de İşbirliği ile KOBİ’lerde Verimlilik Dönüşümü için bir hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır. AFGANiSTAN İhale Duyurusu  Pule Alam Şehrinin Su Gereksiniminin Sağlanmasıİhale Tarihi: 10.03.2015 Ülke: AFGANiSTAN AçıklamaAfganistan'ın Yeniden Yapılandırılması ve Kalkınma Hizmetleri İhale Birimi, Afganista...