KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri 2013

25 Nisan 2013

SAYIN ÜYEMİZ,

İlgi: KOSGEB'in bila tarihli ve 58504030-010.07 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda; KOSGEB tarafından her yıl Türkiye ölçeğinde düzenlenen KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödüllerinin 2013 yılı başvuruları 15 Nisan- 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında alınacaktır. Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü, Yılın İnovatif KOBİ Ödülü, Yılın İşbirliği Güçbirliği Yapan KOBİ Ödülü, Yılın İhracatçı KOBİ Ödülü, Yılın Genç Girişimci Ödülü, Yılın Kadın Girişimci Ödülü, Yılın Küresel Doğan Girişimci Ödülü, Yılın İnovatif Girişimci Ödülü olmak üzere 8 kategoride ödül verilecektir.

İşletmeler mevcut KOSGEB şifreleri ile www.turkiyegirisimcileri.org adresi üzerinden online başvuru yapabilecek, KOSGEB'e kayıtlı olmayan KOBİ'ler kayıt işlemlerini gerçekleştirip şifre temin edebilecektir. Başvuru yapan KOBİ'ler başvuru belgeleri KOSGEB Tekirdağ Hizmet Müdürlüğü'ne teslim edeceklerdir.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.

Saygılarımızla,