İSTANBUL TİCARET ODASI 2015 YILI TÜRK ÜRÜNLERİ FUARLARI

23 Aralık 2014

İstanbul Ticaret Odası 2015 yılı ilk yarı programında, Tahran-Türk Hazır Giyim ve Konfeksiyon Fuarı, Fas- l. Türk Ürünleri Fuarı, Bosna-Hersek- 6.Türk Ürünleri Fuarı yer alacağı belirtilmiştir.

Türk Hazır Giyim ve Konfeksiyon Fuarı, 1- 4 Şubat 2015 tarihleri arasında Tahran'da gerçekleştirilecek olup, Fuara 15m2 stand ile katılım bedeli 6750 Euro'dur. Fuar sadece hazır giyim sektörünü kapsayacak ve sektör kendi içinde ihtisaslaştırılarak yerleşim gerçekleştirilecektir.

Fas -l. Türk Ürünleri Fuarı, Fas'ın önemli ekonomi merkezlerinden biri olan Kazablanka'da 5- 8 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenecek ve A'dan Z'ye tüm sektörlere açık olacaktır. Fas  l.Türk Ürünleri Fuarı'na 12m2stand ile katılım bedeli 4800 Euro'dur.

Bosna Hersek' in başkenti Saraybosna'da daha önce 5 defa gerçekleştirilen ve önemli iş anlaşmalarına vesile olan Bosna-Hersek Türk Ürünleri Fuarı, 6. kez Türk girişimcisine Bosna Hersek ve Balkan ülkelerinin profesyonelleri ile buluşma İmkanı sağlayacaktır. 14-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Bosna Hersek' 6. Türk Ürünleri Fuarı'na 12m2 stand ile katılım bedeli 3600 Euro olup, Fuar A'dan Z'ye tüm sektörleri kapsayacaktır.

Katılım bedellerine tüm ana hizmetler dahil olup, katılım bedelinin ve bir firmadan 2 temsilcinin ekonomi sınıf gidiş-dönüş uçak biletinin %50'si devlet desteği kapsamındadır.