ÇTSO’dan Kapaklı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti

3 Kasım 2014

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva 31 Ekim 2014  Cuma günü saat16.00’da beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte  , Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Gürbüz’ün daha önce görev yaptığı yerlerde oldukça başarılı işlere imza attığını belirten Kozuva “Önceki görev yerlerinizde bulunan kişiler göreviniz müddetince özverili bir şekilde çalıştığınızı ifade etti. Hakkınızda duyduklarımız sonrasında Kapaklı’nın çok şanslı olduğu kanaatine vardık.” diye konuştu.

KAYMAKAM GÜRBÜZ TEŞEKKÜR ETTİ
Kapaklı Kaymakamı Gürbüz, ziyaretleri nedeni ile memnuniyetini belirterek ÇTSO yönetimine teşekkür etti.

“KAPAKLI’DA YAPILMASI GEREKEN ÇOK İŞ VAR”
Kaymakam Gürbüz, Kapaklı halkının beklentilerini boşa çıkarmamak adına yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Görev yaptığım müddetçe halkın beklentilerini karşılamak adına ne gerekiyorsa onu yapmak benim asli görevimdir. Bulunduğum yerde başarılı olamıyorsam bu beni son derece rahatsız eder. Kapaklı’da yapılması gereken çok iş var. Bu işleri başarabilmek adına sizlerin de maddi ve manevi yardımları gerekmektedir.  Kapaklı’da Ticaret ve sanayi Odası kuruluncaya kadar maddi konularda Kapaklı halkının yanında olmanızı bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, imkânları nispetinde her zaman Kapaklı’nın yanında olacaklarını söyledi.