ÇTSO’da İngilizce Kursları Kaymakam Metin Kubilay’ın Açılışıyla Başladı

16 Ekim 2014

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu ile Atatürk İlköğretim Okulunda devam edecek A1 ve A2 seviye İngilizce kurslarının açılışını Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaptı.

ÇTSO Konferans Salonundaki kursun açılışına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy Halk Eğitim Müdür Vekili Necmi Akman ile ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Açılışta konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yabancı dili günümüz şartlarında her yaştan insanın bilmesi gerektiğini ifade ederek kurs katılımcılarına “Meslek hayatınızda İngilizce karşınıza sürekli çıkacak. Bu eğitimle beraber yabancı dil bilginizi geliştirmiş olacaksınız.” dedi.

Çerkezköy’ün sürekli gelişen bir ilçe olduğunu söyleyen Kubilay, sosyal ve kültürel anlamda da gelişen bir ilçe olması gerektiğini vurguladı. Eğitimin her alanında desteklerinin devam edeceğini, Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği kursların bu açıdan bir köprü işlevi gördüğünü belirten Kubilay kurslara katılım sayısının her yıl arttığını, Çerkezköy halkının sadece kursiyer olarak değil usta öğretici olarak da Halk Eğitim Merkezine başvurabileceğini ifade etti.

Kaymakam Metin Kubilay kursun tüm katılımcılar için faydalı olacağına inandığını söyleyerek Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’ya eğitim adına yaptığı yatırımlar için teşekkür etti. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva yaptığı konuşmada “Halk Eğitim Müdürü Vekilimize kurs düzenleme isteğimizi iletir iletmez hiç düşünmeden kursu düzenleyebileceğimizi söyledi. ÇTSO üyelerimize yönelik kursumuzu böylece başlatmış olduk. Kursun haricinde de Halk Eğitimle işbirliğimiz ve eğitime desteğimiz her zaman devam edecek” dedi.