SEO Eğitimi Tamamlandı

7 Aralık 2023

Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda hazırlanan eğitim programımızda WP Okulu Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Kurucusu Fikret Tozak, SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) eğitimini gerçekleştirdi. SEO İle ilgili birçok önemli konu başlığı detaylarıyla anlatıldı.          

Google - Yandex – Bing gibi arama motorlarında daha üst sıralarda yer almak, firmanızı daha görünür kılmak adına yapılması gerekenleri ve yapılmaması gerekenleri öğrenip, internet sitenizin dijitalde doğru şekilde yer alması ile ilgili bilgiler içeren eğitimimizde: Arama Motorları Nasıl Çalışır? SEO Nedir ve Neden Önemlidir? Web Sitenizde Yapmanız Gerekenler, SEO Hataları, SEO İçin Kullanılması Gereken Araçlar, Google Analytics, Google Search Console, Siteniz Google’da Nasıl Görünüyor, Hangi Sayfalarınız Google’da Olmamalı, Yapay Zeka İle Tıklama Oranlarınızı Artıracak Başlık Önerileri Oluşturmak gibi birçok önemli konu başlığı detaylıca anlatıldı.

İnteraktif olarak ilerleyen eğitimimizde katılımcılarımız akılda kalan soruları da eğitmenimize ileterek hızlı bilgi sahibi oldu.