Kasım Ayı Meclis Toplantımız Gerçekleşti

28 Kasım 2023

Odamız Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Yardımcımız Abdullah Sezgin Başkanlığında Gerçekleşti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından gündemin 2. Maddesinde yer alan Ekim ayı gelir gider bütçe izleme ve mizanın ibrası oy birliği ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Ticaret Geliştirme Komisyonuna Görevlendirme Yapılması gerçekleştirildi. Komisyona Meclis Üyemiz Turgay Kaya seçildi.

ODA FAALİYETLERİ AKTARILDI

Odamız Genel Sekreteri Seçkin Bayraktar, gündemin 4. Maddesinde yer alan Oda faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından meclis üyelerimiz, dilek ve temenniler kısmında görüş ve düşünlerini paylaştı. Gerçekleşen bilgi alışverişinin ardından meclis son buldu.