Türk-Alman Su İş Birliği Günleri Düzenlenecek

2 Eylül 2014

Sayın Üyemiz;

German Waterpartnership (GWP) tarafından düzenlenen Türk-Alman Su İş Birliği Günleri’nin dördüncüsü 23-24 Eylül 2014 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecektir. İki gün sürecek olan toplantıda sanayide, merkezi ve yerel yönetimlerde su ve atık su konularında güncel ve gelecekte beklenen sorunlar, bunların çözüm imkânları ve iki ülke arasındaki iş birliği imkanları ele alınacaktır.

Türk-Alman Su İş Birliği Günleri Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının yanı sıra ilgili bakanlıklar, yerel aktörler ve kuruluşlar tarafından da desteklenmektedir. Türk-Alman Su İş Birliği Günleri su ve atık su teknolojileri alanından 250’ye yakın kurum ve firma temsilcisine ev sahipliği yapmaktadır.

Türkiye’den kurum ve firmaların katılımının ücretsiz olduğu 4. Türk-Alman Su İşbirliği Günleri’ne katılım için GWP’nin web sitesinden Türkçe olarak online kayıt yaptırabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için http://tr.germanwaterpartnership.de/735/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilgilerinize sunulur.