Yönetimimizden Konya Savunma Sanayi Fuarı´na Ziyaret

27 Kasım 2023
Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları Ziyaretinin İlk Gününde Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükegen ve Yönetimi ile Birlikte Stantları Ziyaret Etti. Yönetimimiz Ziyaretlerinde İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahcıvan ve Yönetimi ile de Bir Araya Geldi. Başkanımız Çetin, Stant Ziyaretlerinde Görevlilerinde Bilgiler Aldı. 
Ev Sahipliklerinden Dolayı Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükegen ve Yönetimi’ne Teşekkürlerini İleten Başkanımız Ahmet Çetin, “Kardeş Odamız Konya Sanayi Odası ile Bu Güzel Fuar Vesilesi ile Bir Araya Geldik. Burada Olmak Bizleri Mutlu Etti. Bu Birliktelikler ile Her İki Tarafın Geliştirdikleri Projeler Hakkında Fikir Alışverişinde Bulunmasına Vesile Oluyor ve Bunların Üyelerimizin Faydasına Olacak Şekilde Uyarlanmasını Sağlıyor. 
Güzel Bir Organizasyon Gerçekleştiren ve Bizleri de Misafir Eden Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükegen ve Yönetimine Bir Kez Daha Teşekkür Ediyor, Başarılar Diliyorum.” Dedi.


konya, kso, konya sanayi odası, savunma sanayi, fuar, ahmet çetin

Konya ziyaretlerinin 2. gününde: Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ümit Süthan, Ufuk Mangır, Sedat Çolak ve Bünyamin Fırat ile Birlikte, Konya Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti. Konya Sana Odası Başkanı Mehmet Büyükegen ve Yönetimi ile Bir Araya Gelen Yönetimimiz, Odalar Arası Gerçekleştirilebilecek Projeler Hakkında Görüş Alışverişinde Bulundu. Program Sonunda Başkanımız Ahmet Çetin, Evsahipliğinden Dolayı Konya Sana Odası Başkanı Mehmet Büyükegen’e Odamız Logolu Plaket Takdim Ederek, Teşekkürlerini İletti.
Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ümit Süthan, Ufuk Mangır, Sedat Çolak ve Bünyamin Fırat ile Birlikte, Gerçekleştirdiği Faaliyetlerle Ödüller Alan InnoPark Teknoloji Geliştirme Merkezi’ni Ziyaret Etti. Burada Yönetimimizi Karşılayan Innopark Genel Müdürü Prof. Dr. Fatih Mehmet Botsalı, Teknoloji Merkezi ile ilgili Sunum Gerçekleştirdi. Teknoloji Merkezi’nin Bölgemizde de Uyarlanabilirliği Hakkında Fikir Alışverişinde Bulundu. Bölgede Bulunan Firmalar da Ziyaret Edilirken Program Sonunda Başkanımız Ahmet Çetin, Genel Müdür Prof. Dr. Fatih Mehmet Botsalı’ya Odamızın Plaketini Takdim Etti.
konya, kso, konya sanayi odası, savunma sanayi, fuar, ahmet çetin


konya, kso, konya sanayi odası, savunma sanayi, fuar, ahmet çetin