Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Seminerine Yoğun İlgi

21 Kasım 2023

Çerkezköy Ticaret Ve Sanayi Odamız, Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğümüz Ve Namık Kemal Üniversitemiz İşbirliğinde Odamız Konferans Salonunda Teknoloji Hamlesi Destekleri Tanıtım Toplantısına Sanayicilerimiz Yoğun İlgi Gösterdi.

Sanayi Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Nkü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Ve Verimlilik Genel Müdürlüğü Uzmanı Murat Evren Ve Sanayicilerimiz Katılım Sağladı.

Programda Sanayi Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal’ın Gerçekleştirdiği Açılış Konuşmasının Ardından Söz Alan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Odamızın, Üyelerimiz için  Gerçekleştirdiği Faaliyetlerin Artarak Devam Edeceğini Belirterek, “Üniversite – Sanayi İşbirliği İçerisinde Güzel İşlere İmza Atacağımıza İnanıyorum. Çok Değerli Akademisyenlerimizle, Sanayi Teknoloji Müdürlüğümüzün Öz Verili Çalışmaları Ve Odamızın Da Katkıları İle Bölgemize Hatta Ülkemize Değer Katacak, Katma Değeri Yüksek Projeler Üreteceğimize İnancımız Tam. Bu Süreçte Devlet Destekleri, Teşviklerden De Yararlanacağız. Sizlerin De Herhangi Bir Sorunu Olduğunda Bizlere Danışmaktan Lütfen Çekinmeyin.” İfadelerini Kullandı.

Başkanımızın Konuşmalarının Ardından Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Ve Verimlilik Genel Müdürlüğü Uzmanı Murat Evren, Teknoloji Hamlesi Tanıtım Sunumunu Gerçekleştirdi.

Sunumun Ardından Geliştirdiği Tekerlekli Elektrikli Şehir İçi Ulaşım Aracı Projesi İle Destek Alan Batılı Otomotiv, Sma İlacı Geliştirme Ve Üretim Projesi İle Polifarma İlaç Ve Elektrikli Şarj Cihazı Ve Servo Motor Ve Sürücü Geliştirme Projesi İle Destek Alan Wat Motor Yetkilileri Sırası İle Proje Ve Destek Süreçleri Hakkında Bilgilendirmelerde Bulundu.

Gerçekleşen Sunumun Ardından Namık Kemal Üniversitesi Akademisyenleri Kendilerini Tanıtarak Bölümleri Ve Yürütülen Projeler Hakkında Bilgiler Verdi.