Üniversite- Sanayi İşbirliği Faaliyetleri Toplantısı Gerçekleşti

15 Kasım 2023

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Üniversite- Sanayi İşbirliği Faaliyetleri Kapsamında AB SMP-COSME Projesi Avrupa İşletmeler Ağı (EEN) Bilgilendirme Toplantısına Katıldı.

Avrupa İşletmeler Ağı Nedir, Nasıl Faydalanılır? Avrupa İşletmeler Ağının Hedefi Gibi Birçok Önemli Başlığın Detayları İle Anlatıldığı Programda Konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Cumhuriyetimizin Yeni Yüzyılında KOBİ’lerin Sanayici Ve İhracata Sağladığı Katkılara Dikkat Çekti.

Başkanımız Ahmet Çetin, Yeni Projeler Üretme Aşamasında Namık Kemal Üniversitesinden Önemli Destekler Alınabileceğini Ve KOSGEB’in De Daha Faydalı Şekilde Kullanılabileceğini İfade Ederek, Bu Alanda Güzel Projeler Ortaya Çıkacağına İnandığını İfade Etti.

Programa Ayrıca Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Şahin, Sanayi Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, OSB Başkanları, KOSGEB Temsilcileri, Teknopark Yetkilileri, Akademisyenler ve İş İnsanları Katılım Sağladı.

teknopark, sanayi, teknoloj, dijitalleşme