Odamız Ekim ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

26 Ekim 2023

Meclis Başkan Yardımcımız Abdullah Sezgin Başkanlığında gerçekleşen meclis toplantımızda gündem maddeleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan meclis toplantımızda gündemin ikinci maddesinde yer alan 2023 Eylül ayı gelir, gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibra edilmesi maddesi oy birliği ile kabul edildi.

ÇEF 2023’ÜN SUNUMU YAPILDI

Gündemin 3. Maddesinde yer alan ÇEF 2023 değerlendirilmesinin sunumu Genel Sekreter Seçkin Bayraktar tarafından gerçekleştirdi. Sunumda, fuarda yer alan katılımcılarımızdan gelen geri bildirimler paylaşıldı. Geri bildirimlerden alınan sonuç kapsamında fuarımızın genel memnuniyet oranının geçtiğimiz seneye oranla 1 puan artarak yüzde 75’e yükseldiği bilgisi paylaşıldı. Ayrıca fuara katılım sağlayan firmaların yüzde 96’sı önümüzdeki sene gerçekleşecek olan fuarda da yer almak istediklerini belirtti. Sunum için teşekkürlerini ileten Meclis Üyemiz ve B/S/H Firması Çerkezköy Teknik Direktörü İlyas Kum, önümüzde sene düzenlenecek olan fuarda B/S/H/ olarak yer almak istediklerini ifade etti.

ahmet çetin, meclis, toplantı, başkan

EKİM AYI FAALİYETLERİ AKTARILDI

Gündemin 4. Maddesinde yer alan Oda faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu Genel Sekreterimiz Seçkin Bayraktar tarafından yapıldı. Odamızın Ekim ayı içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetlerin bilgileri meclis üyelerimizle paylaşılırken, Başkanımız Ahmet Çetin, faaliyetler hakkında detaylı bilgileri de meclis üyelerimiz ile paylaştı.

İL GÜNDEMİ

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Çerkezköy’ün il olmayı hakkettiğini ifade ederek, “Bu alanda yerel yönetimler, OSB’ler ve Tüm STK’lar birlik olmalıdır. Her platforma sesimizi daha gür şekilde duyurmalıyız” ifadelerini kullandı