Sanayi’de Karbon Ayak İzi

7 Haziran 2023

Odamızın düzenlediği Sanayide Karbon Ayak İzi Semineri, Prof. Dr. Durmuş Çağrı Yıldırım ve B/S/H/ Enerji Uzmanı Seyda Aydemir’in sunumları ile gerçekleştirildi.

Odamızın üyelerimizin gelişimine katkı sağlayacak eğitimleri devam ediyor. Birçok alanda eğitim ve seminerler düzenleyen Odamız, son dönemde oldukça önem kazanan Sanayide Karbon Ayak İzi Semineri’ni gerçekleştirdi. Odamız Konferans Salonunda düzenlenen eğitimde Prof. Dr. Durmuş Çağrı Yıldırım ve B/S/H/ Enerji Uzmanı Seyda Aydemir, Karbon Vergisi ve Sınırda Karbon Düzenlemesi ve Karbon Emisyonu gibi bir çok konuda bilgilerini paylaştı.

İlerleyen süreçlerde karbon salınımının oluşturacağı olumsuz sonula, alınması gereken önlemler, sanayinin bu alandaki önemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

Program sonunda katılımcı üyelerimiz merak ettiklerini Prof. Dr. Durmuş Çağrı Yıldırım ve B/S/H/ Enerji Uzmanı Seyda Aydemir’e yöneltti. Gerçekleşen soru – cevap kısmının ardından seminer son buldu.

karbon ayak izi, sanayi