Milletvekili Mustafa Yel´den Odamıza ziyaret

28 Aralık 2022

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Sayın Mustafa Yel, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e iade-i ziyarette bulundu.

İlçe Yönetimi ile birlikte ziyaretini gerçekleştiren Milletvekili Sayın Mustafa Yel’i Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimizin katılımı ile birlikte Odamız’da ağırladık.

Bölgemiz adına gerçekleştirilebilecek çalışmaların da görüşüldüğü toplantıda Başkanımız Çetin, “Sadece bölgemiz değil ülkemiz için de oldukça önemli bir konumda olan Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerimiz için kısa sürede hayata geçirebileceğimiz mikro projelerimizi gerçekleştireceğiz. Dijital dönüşümünü tamamlamış ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, Odamıza uyarlayacağız. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Bölgemiz için büyük öneme sahip olan makro planların da oluşturması konusunda tüm OSB yönetimleri, STK’lar ve Yerel Yönetimler bir arada çalışmalıyız. Bizler üyelerimize köprü vazifesi görüp ihtiyaçlarına göre mihmandarlık yaparak yardımcı olmak için buradayız. Her platformda üyelerimizi temsil etme gayesiyle yönetime geldik. Siz sayın Vekilimizin de bu önemli projeleri hayata geçirmek için bize destek olmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Öncelikle yeni görevlerinde Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulumuza hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Sayın Mustafa Yel, bölgemizin gelişimi için gerçekleştirilecek projelerde desteklerinin süreceğini ifade etti.

Görüşmelerin ardından Başkanımız Çetin, nazik ziyaretleri, başarı dilekleri ve desteklerinden dolayı Milletvekili Sayın Mustafa Yel ve ilçe yönetimine teşekkürlerini iletti.

mustafa yel, ak parti, tekirdağ, milletvekili, çtso, çerkezköy tso