Milletvekili Candan Yüceer´den Odamıza ziyaret

27 Aralık 2022

CHP Tekirdağ Milletvekili Sayın Candan Yüceer, Odamız Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin'e iade-i ziyarette bulundu.

İlçe teşkilatı ile birlikte Odamızı ziyarete gelen Milletvekili Sayın Candan Yüceer'i, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Odamızda ağırladık.

Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan ve bölgemizin 25 ile 40 yıllık planlarını oluşturmanın gelecek adına büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Başkanımız Çetin, "Bölgemiz için hedeflerimiz var. Bu hedefleri de gerçekleştirmek için yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve tüm kurumlar ile bir arada makro planlarını oluşturacak, Ankara'da da sizlerin desteği ile gelişen, dijitalleşen ve yenilikleri yakalayan bir konuma gelmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yeni görevlerinde Yönetim Kurulumuza ve Meclisimize başarılar dileyen Milletvekili Sayın Candan Yüceer, ihtiyaç halinde de desteğe hazır olduğunu dile getirdi.

Başkanımız Çetin, nazik ziyaretleri ve başarı dileklerinden dolayı Milletvekili Sayın Candan Yüceer ve İlçe Yönetimine teşekkürlerini iletti.

candan yüceer, Çerkezkoy tso, çtso, chp, ankara