Tekirdağ B. B. Başkanı Kadir Albayrak´tan Başkanımız Ahmet Çetin´e ziyaret

19 Aralık 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Erdin Eral ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanımız Çetin, Sayın Albayrak'ı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mustafa Ogün Asıl, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Evren Kahraman ve Ufuk Mangır ile birlikte ağırladı.

Bölgemiz ile ilgili konuların da görüşüldüğü ziyarette Başkanımız Çetin, "Bölgemiz için tüm paydaşlarımız ile birlikte çalışmalıyız. Makro planlanmamızı acilen gerçekleştirerek bölgemizin geleceğini şekillendirecek çalışmalara yön vermeliyiz. Bu konuda en önemli kurumlardan biri olan Odamıza, Yerel Yönetimlerimize, OSB’lerimize ve STK’larımıza da büyük iş düşüyor. Hep birlikte aynı yöne, aynı hedefe bakmalıyız. Ortak çalışmalarla bölgemizin kalkınmasına destek olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Başkanımız Çetin, nazik ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı Sayın Albayrak'a ayrıca teşekkürlerini iletti.