BAŞKANIMIZ KOZUVA TEKİRDAĞLI GAZETECİLERİ ADANA’DA AĞIRLADI

24 Ekim 2022

Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde Tekirdağlı gazetecilerimizi Adana’da ağırladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Tekirdağlı Gazetecilerle birlikte Adana ve Mersin gezisinde bir araya geldi.

BAŞKANIMIZA  “ONUR ÖDÜLÜ”

Adana’da bölgemiz gazetecileri ilk olarak rehber eşliğinde, Adana’nın tarihi ve kültürel noktalarını ziyaret etti. Sonrasında ise Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva’nın da katılımı ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlemiş olduğu programa geçildi. Düzenlenen programda Başkanımıza Onur Ödülü takdim edildi. Ödül için teşekkürlerini ileten başkanımız Süleyman Kozuva, “Bu güzel gecede bizleri ağırladınız. Geçtiğimiz aylarda sizler bizi ziyarete gelmiştiniz. Şimdi bölgemiz gazetecileri ile birlikte Dünya Gazeteciler Günü’nde bir aradayız. Sıcak karşılamanız ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.


adana, mersin, çukurova bölgesel havalimanı, çerkezköy tso, çtso

ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVALİMANI GEZİLDİ

Başkanımızın yapımını üstlendiği Çukurova Bölgesel Havalimanı, Adana, Mersin ve Tekirdağ’ımızdan gelen gazeteciler ile birlikte ziyaret edildi. Burada gerçekleşen kahvaltı programının ardından havalimanında devam eden çalışmalar gazetecilere aktarıldı. Havalimanı ile ilgili basın mensuplarını bilgilendiren Başkanımız Süleyman Kozuva, “Çukurova Bölgesel Havalimanı, Türkiye’de ikinci büyük hub olacak. Yolcu taşımada ise 4. Büyük havalimanı. Türkiye’nin Ortadoğu ülkelerine açılan kapısı olacak.” ifadelerini kullandı.

Havalimanında yapılan incelemelerin ardından Mersin’in kültürel noktaları ziyaret edildi.

adana, mersin, çukurova bölgesel havalimanı, çerkezköy tso, çtso

“KARDEŞ CEMİYET” PROTOKOLÜ İMZALANDI

Başkanımız ve Bölgemiz Gazetecileri, Mersin TSO tarafından düzenlenen programda yer aldı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın da yer aldığı programda Bölgemiz ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti arasında “Kardeş Cemiyet” protokolü imzalandı.

Mersin’den Tekirdağ’a gönül köprüsü kurulduğunu ifade eden Başkanımız Süleyman Kozuva, Mersin TSO ile Odamız arasında Kardeş Oda protokolü daha önce imzalanmıştı. Bugün de gazetecilerimiz arasında bir Kardeş Cemiyet protokolü imzalandı. Buna vesile olmak bizim için mutluluk verici. Umarım bundan sonra daha da güzel günlerde bir araya gelmeye devam ederiz.” şeklinde konuştu. 

adana, mersin, çukurova bölgesel havalimanı, çerkezköy tso, çtso

 adana, mersin, çukurova bölgesel havalimanı, çerkezköy tso, çtso