Tever’den ÇTSO’ya ziyaret

10 Mart 2014

“HAYIRLI OLSUN”

Perşembe günü saat 11.00’de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Tever, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva tarafından makamında ağırlandı. ÇTSO’da kısa süre önce tamamlanan yenileme çalışmalarının ardından, Odanın yeni görüntüsünü çok beğendiğini ifade eden Tever; “Oda değişimin ardından çok güzel olmuş. Biz de kendi dönemimizde, hizmet binasıyla ilgili böyle bir değişiklik yapmayı düşünmüştük ama bu görev Süleyman Başkan’a kısmet oldu. ” İfadelerini kullandı. Bu kadar büyük bir değişim beklemediğini belirten Tever; “ Odadaki bu büyük değişimin ve güzelliğin karşısında söylenecek söz yok. Başkanı ve Yönetimi bu başarılı çalışma için tebrik ediyorum. Çok başarılı bir işe imza atmışlar” dedi.

“TADİLAT DA GÜZEL İŞLERDEN BİRİSİ”

Başkan Kozuva’nın iyi işler yaptığına değinen Tever; “Yeni Yönetime görevlerinde başarılar diliyor, kendileri ve Oda Üyeleri için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kozuva ve ekibi, göreve geldikleri günden bu yana güzel işlere imza attılar. ÇTSO hizmet binasında yapılan tadilat da yeni Yönetimin yaptığı güzel işlerden birisidir” şeklinde konuştu.

“HER ŞEY ÜYELERİMİZ İÇİN”

Tever’in konuşmasının ardından bir açıklama yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ziyaretinden ve iyi dileklerinden ötürü Tever’e teşekkür etti. Önceliğin her zaman için Üye memnuniyeti olduğunu vurgulayan Kozuva; “Yaptığımız her iş, attığımız her adım üyelerimizin daha kaliteli bir hizmet alabilmesine sağlamak için. En son yaptığımız bu Hizmet binası tadilatının amacı da, Odamızın fiziki şartlarını iyileştirerek, üyelerimize daha rahat edebilecekleri bir ortamda hizmet sunmaktır.” ifadelerini kullandı. Kozuva’nın konuşmasının sonrasında ziyaret, karşılıklı edilen sohbetin ardından sona erdi.