Türkiye – İran Uluslararası Yatırım Fırsatları, Ticari ve Sanayi İşbirliği Tanıtım Konferansı

29 Ocak 2014

Sayın Üyemiz,

İran’daki Jahan Parsian International Investment Company tarafından,  4 Şubat 2014 Salı günü, Istanbul Ceylan Intercontinental Otel’de, Türkiye-İran Uluslararası Yatırım Fırsatları, Ticari ve Sanayi İşbirliği Tanıtım Konferansı’nın düzenleneceği bildirilmektedir.

Konferansın İran’ın önemli kurum ve kuruluşları tarafından desteklenmekte olduğu,  İranlı katılımcılar arasında özel sektörün yanı sıra kamu sektöründen de önemli temsilcilerin katılmalarının öngörüldüğü bildirilmektedir.

Konferansa ilişkin bilgiler ile irtibat kişisinin bilgilerinin yer aldığı bilgi notu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları–Ülke Duyuruları-İran” bölümünde yer almaktadır.

Bilginize Sunarız.