Kozuva ‘Öğretmenler Günü’nü kutladı

22 Kasım 2013

“ÖĞRETMENE ÖNEM VERMEYEN TOPLUM GELİŞEMEZ”

Bir toplumun yetişmesindeki en önemli unsurlardan birinin Öğretmenler olduğuna dikkat çeken Kozuva; “Tüm toplumu yetiştiren, vatandaşlarımıza yurttaş olmayı, Cumhuriyeti, Demokrasiyi, bilimi ve tarihi öğreten öğretmenlerimiz, toplumdaki en önemli ve en kıymetli mesleğin sahibidirler. Öğretmenine kıymet vermeyen bir toplum ilerleyemez, gelişemez” ifadelerini kullandı.

“ÖĞRETMENLER BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”

Öğretmenlerin bir ülkedeki birlik ve beraberliğin teminatı olduğunun altını çizen Kozuva; “Doğruyu, güzeli, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan, gerçekleri anlatan, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tüm kalbimle kutluyorum.” Şeklinde konuştu.