KOMİTE KIYASLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

8 Kasım 2018

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 1., 8. ve 15. Meslek Komitesi ve Odamız 1. Meslek Komitesi arasında 06 Kasım 2018 Salı günü kıyaslama çalışması gerçekleşti.

Kıyaslama çalışmasına; Çorlu TSO 1. Meslek Komite Başkanı Nurdoğan Yavuz, Başkan Yardımcısı Hidayet Kılıç, Komite Üyeleri; Haşim Yiğit, İsmail Güven, Köksal Dündar, 8. Meslek Komite Başkanı Yaşar Yılmaz, Komite Üyesi Zeynel Yurtseven, 15. Meslek Komite Başkanı; Nihal İşbilen, Komite Üyeleri; Faysal Çakmak, Elif Perçinoğlu, Sunay Güler ile Odamız 1. Meslek Komite Üyeleri; Canip Etçioğlu, Sami İkizler ve Satılmış Arıcı katılımda bulundu.

Toplantıda; sektörel sorunlar hakkında istişarelerde bulunularak Meslek Komiteleri kıyaslama çalışması yapıldı.