Çevre İzin Lisansı ve Yazılım Portalı Kullanımı Eğitimi hk.

31 Ekim 2013

Sayın Üyemiz,

20.04.2009 tarihli ve 27214 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak, 01.04.2010 tarihinde yürürlüğe giren Çevre Kanunca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkındaki Yönetmeliğin 4 öncü maddesinin 2 inici fıkrasında “ Ek 1 ve Ek 2 listelerinde yer alan işletmelerin, çevre izni ve çevre izin ve lisansı alması zorunludur” hükmü yer olmaktadır. Bölgemiz sınırlan içinde faaliyette bulunan çevre izin/ lisansına tabi tüm işletmelerin 31.12.2013 tarihinde kadar Geçici Faaliyet Belgesi veya Çevre İstin/ Lisansı alması gerekmektedir.

Bahsi geçen izin alma süreçlerinin nasıl işlediği, karşılaşılan sorunlar ve çözümleri hakkında TMMOB ÇMO Trakya Temsilciliği ve Tekirdağ il Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü işbirliği ile 09.11.2013 tarihinde Temsilcilik Eğitimi Salonunda Çevre İzin Lisansı ve Yazılım Portalı Kullanımı Eğitimi verilecektir.

Eğitim detaylarına ve iletişim bilgilerine ekte ulaşabilrsiniz.

Bilginize sunarız.