İŞ DÜNYASI BURS PROGRAMI DUYURUSU

10 Ağustos 2018

Odalar, borsalar ve iş dünyasının çatı kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından kurulan Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) ile Odamız arasında ülkemizin geleceği olan gençlerimizi topluma kazandıracak olan İş Dünyası Burs Programı protokolü imzalandı. Söz konusu burs programı kapsamında 2018-2019 eğitim öğretim yılından, lisans düzeyinde maddi imkanı yetersiz başarılı öğrencilerin eğitimlerine destek vererek ülkemizin gelişimine ve geleceğine katkı sağlamak ve sorumluluk sahibi, girişimci ve lider bireyleri yetiştirerek topluma kazandırmak amaçlanıyor. Burs programı kapsamında, ilimizden lisans eğitimi için ETÜ’yü tercih eden başarılı öğrencilere, burs veren kişi, kurum ve kuruluşlarca ETÜ tarafından belirlenen yıllık gider (eğitim, barınma ve yaşam katkı payı) kadar olan tutarda 5 yıl ve ilave bir akademik dönem boyunca burs verilecektir. Beyanname verme yükümlülüğü olan gerçek kişilerle ve kurumlar vergisi mükellefleri yapacakları bağışların tamamını vergi matrahlarından indirebilirler.

Ayrıntılı bilgi için Odamızla iletişime geçebilirsiniz.