ÇTSO’dan Satranç Turnuvası

28 Ekim 2013

Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilciliği, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla İlk ve Ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan Satranç Turnuvası hafta sonu Tepe İlköğretim Okulu’nda 10.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

OKULLARDAN 100 ÖĞRENCİ YER ALACAK

İlk ve Ortaokul olmak üzere iki kategoriden Türkiye Satranç Federasyonu Lisanslı 100 sporcunun katılacağı turnuvada Federasyon tarafından görevlendirilmiş 5 hakem görev alacak. Çerkezköy genelindeki okullardan turnuvaya katılan 100 öğrenci, turnuva kapsamında 26 ve 27 Ekim tarihlerinde 3’er turdan toplam 6 tur yarışacak.

ÖDÜLLER 29 EKİM’DE VERİLECEK

Öte yandan, turnuvada dereceye giren öğrencilere madalyanın yanı sıra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ÇTSO Yönetimi tarafından kupaları ve tablet bilgisayarları verilecek.