Dört Okulun Öğrencilerinden Başkan Süleyman Kozuva´ya ziyaret

4 Ocak 2018
T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Merkezi tarafından Erasmus + Mesleki Eğitim, Personel Öğrenci Hareketliliği Programına projeleri ile kabul edilen 4 okulun öğrencileri, öğretmenler, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Hayri, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Güldez, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Talat Mutlu, Çerkezköy Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Murat Sütçü, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Mustafa Sevinç Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret ederek projeleri ve alacakları yurt dışı eğitimi hakkında bilgiler verdiler.

Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çerkezköy Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ve Çerkezköy Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okullarından 65 öğrenci, 12 öğretmen ve 4 kişilik yönetim ekibi ile birlikte yakın bir zamanda Almanya, Çekya ve İtalya’ya giderek eğitim alacaklarını ifade ettiler.