Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü Etkinliği

17 Nisan 2017

Sn. Üyemiz

25 Nisan 2017 Salı günü saat 13:00’ de ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu tarafından marka bağımsız olarak Odamızda düzenlenecek olan “Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günüetkinliğine kurumunuzun ve sizlerin katılımının faydalı olacağını düşünerek genel duyurularını size iletiyoruz.

ERP Komitesi hakkında bilgi almak için lütfen.

Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü Genel Duyurusu ve Katılım Davetiyesi

Bilindiği üzere, tüm sektörlerde rekabet gücüne sahip olmanın temelinde sektördeki diğer firmalardan daha etkin ve verimli çalışabilmek yatmaktadır. Operasyonel verimliliği arttıran ortak bir çalışma ve denetleme düzeni oluşturulmasına yönelik çalışmalarda, Kurumsal Kaynak Yönetimi (ERP), İş Zekası ve Karar Destek Sistemleri, Müşteri ilişkileri Yönetimi, Üretimden Veri Toplama, Üretim Yönetimi Sistemleri ve Endüstri 4.0 son dönemde giderek yaygınlaşmaya başlayan sistemler ve kavramlardır.

Bu sistemler firmalara, operasyonel etkinlik ve daha iyi karar verebilme, bilgiye hızlı erişim gibi getiriler sağlayarak şirketlerin rekabetçi olması için fırsat sunan enstrümanlar olarak ortaya çıkmışlardır.

ERP, MES, CRM, İş Zekası ve Karar Destek Sistemlerinin sunduğu stratejik önem, ve proje örnekleri konusunda Çerkezköy’deki firmalarda farkındalığını artırmak amacıyla 25 Nisan 2017 Salı  günü Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü gerçekleştirilerek mevcutta ERP, MES, CRM ve İş Zekası uygulamaları kullanan firmalar ile aday firmalar için marka bağımsız bilgilendirme yapılması ve bu konuda var olan çalışmaların daha da geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Deneyimli kurum temsilcilerinin, akademisyen ve yönetim danışmanı konuşmacıların katılacağı etkinlikte marka bağımsız deneyimler paylaşılacaktır.

25 Nisan 2017 Salı günü saat 13:00’ de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda, ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu tarafından düzenlenecek olan Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü etkinliğine katılmak isteyen Çerkezköy’deki firma temsilcilerinin katılım kayıtlarını yaptırmalarını önemle rica ederiz.

Kayıt için lütfen tıklayınız.

Saygılarımızla,

ÇERKEZKÖY KURUMSAL DÖNÜŞÜM FARKINDALIK GÜNÜ AJANDASI

Yücel Şen, Hattat Holding İş Geliştirme Müdürü (Etkinlik Moderatörü)

ERP Komitesi Çerkezköy Temsilcisi

Açılış Konuşması

M. Göker Sarp 

ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Koordinatörü

Dijital Dönüşüm

Hakan Zobu      

Kurumsallaşmanın Önemi

Erdem Özşen                   

Dijital Dönüşüm ve Müşteri Odaklılık

Yağmur Katipoğlu          

ERP'den Sonraki Yol Haritanız

Hasan Kemahlı

MES ve Endüstri 4.0

Başarı Hikayeleri                           

Kubilay Savaş Türk        

Nil Örme Bilgi İşlem Sorumlusu

MES Başarı Hikayesi

Ali Koçak

Yünsa Bilgi Teknolojileri Yönetmeni

ERP Başarı Hikayesi

Harun Serbest 

Cem Hipermarketleri Bilgi İşlem Müdürü

ERP Başarı Hikayesi

Kıvanç Kılıçel   

Farel Plastik Bilgi Teknolojileri Takım Lideri         

Başarılı ERP Projesi İçin Barkod Otomasyonu