ÇTSO MECLİSİ, TOBB’NİN DÜZENLEDİĞİ MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ’NE KATILDI. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı. Türk Standardları Enstitüsü´nden (TSE) Çerkezköy TSO Üyelerine İndirim Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) ile Türk Standardları Enstitüsü (TSE) arasında 11 Kasım 2014 Salı günü imzalanan "İşbirliği Protokolü" ile Üyelerimiz deney, kalibrasyon ve eğitim hizmetlerinden daha uygun şartlarda yararlanabileceklerdir. Kaymakam Gürbüz’den ÇTSO’ya iade-i ziyaret Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi’ne iade-i ziyarette bulundu. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Kaymakam Gürbüz’e Oda birimlerini gezdirerek, bilgi verdi. YUNANİSTAN EDİRNE KONSOLOSU CHARİTİDOU ÇTSO’NI ZİYARET ETTİ Yunanistan´ın Edirne Konsolosu Paraskevi CHARİTİDOU, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası´nı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete, Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha ÜLKER, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet AKSOY, Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail AKIN, Yönetim Kurulu Üyesi Mesut GÖRGÜN, Meclis Üyeleri Kadir UZ, Mehmet DANYELİ, Rahmi YILMAZ ve Genel Sekreter Hakan GEL katıldılar. ÇTSO kuruluşunun 20. yılını kutladı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 20.kuruluş yıl dönümü düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.