ÇTSO yönetiminden İrmet´e ziyaret Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim kurulu üyeleri Mustafa Seçkin, Sinan Sifil, Metin Taşdelen, Murat Seymen ve Mesut Görgün geçtiğimiz Pazar günü hizmet vermeye başlayan İrmet Hospital’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ÇTSO üyeleri Çin Fuar’ına katıldı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen China Home Life Gezi organizasyonu 7 Haziran Cumartesi günü 30 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. Tüyap’ta gerçekleştirilen ve İkili görüşmelerin de yapıldığı fuarda üyeler, 500 üzerinde firmanın ürünlerini inceleme fırsatı buldu. UMEM Beceri 10 Projesinde dev adım Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen ve 2011 ve 2013 yılları arasında uygulanan UMEM 10 Beceri projesi 8 Mayıs 2014 Pazar günü düzenlenen protokol töreniyle yenilendi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, projenin önemine vurgu yaparak: “Yenilenen protokolle Ülkemizde olduğu gibi Çerkezköy’de de meslek liseleri, sanayi, hizmet, tarım ve sigortacılık sektörlerinde mesleki eğitim kursları açılabilecek. Böylelikle başta üyelerimiz olmak üzere firmalarımız talep ettiği alanlarda iş ve meslek edindirme kursları açabilecek.” Dedi.