Kozuva: Basın emekçilerinin bayramını kutluyorum Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla tüm basın emekçilerinin basın bayramını kutladı. Kozuva ‘Kadir Gecesi’ni kutladı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak Kadir Gecesi’nin, tüm Çerkezköylüler ve İslam Alemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Kozuva: “Tüm İslam Alemi’nin birlik, dirlik ve beraberliği ile bütün insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşamaları için dua etmeliyiz.” Dedi. ÇTSO’dan İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde her yıl Ramazan ayında dağıtılan erzak kolileri bu yıl da Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı. ÇTSO ailesi iftarda bir araya geldi Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerine bu yıl da devam etti. Önceki akşam düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 1500 kişi katılırken, yemeğin ardından kurumlar vergisi, gelir vergisi ve ihracat şampiyonlarına birer ödül hediye edildi. TOBB’dan Yılmaz’a şeref plaketi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 70. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni dün düzenlendi. 10 ve 20 yıl süreyle görev yapan TOBB Genel Kurul delegelerine hizmet şeref belgesi ve plaketleri, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katıldığı törende verildi. Törende Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Rahmi Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu toplam 365 oda ve borsadan 24 kişiye şeref belgesi ve plaket verildi.