KİŞİSEL VERİLERİNİZ TEHLİKE ALTINDA Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Konferans Salonu’nda PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından düzenlenen ‘Kişisel Verilen Korunması ve Uygulaması’ semineri yoğun ilgi gördü. Süleyman Kozuva seçim sonuçlarıyla ilgili bir değerlendirmede bulundu Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, 24 Haziran seçim sonuçlarıyla ilgili bir değerlendirmede bulundu. Kozuva değerlendirmesinde seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dilerken katılımın yüksekliğinin demokrasi başarısı olduğuna vurgu yaptı. Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva mazbatasını aldı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının 1 Nisan 2018 Pazar günü Oda hizmet binasında gerçekleştirdiği organ seçimlerinde ikinci kez Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Süleyman Kozuva, Başkanlık Mazbatasını 10.04.2018 günü Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Mahmut Dağ’ın elinden aldı. Odamız Heyeti 13. Dönem Akreditasyon Sertifika Törenine İştirak Etti Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen 1.-2.-5.-7. ve 10. Dönem Oda/Borsalarımızın sertifikalarının verildiği Akreditasyon Sertifika Töreninde, Akreditasyon çalışm... Emniyet Müdürlerimizin Başkanımız Süleyman Kozuva´ya Ziyareti Çerkezköy Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu ile Saray Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti.