Mustafa As Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva´yı Ziyaret Etti Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Fıçıcı, Aytaç erdem, Fikret Güven, Hüsamettin Keskin, Hacı Ali Rişvan, Gökhan As ile Oda Başkanımız Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti. Dört Okulun Öğrencilerinden Başkan Süleyman Kozuva´ya ziyaret T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Merkezi tarafından Erasmus + Mesleki Eğitim, Personel Öğrenci Hareketliliği Programına projeleri ile kabul edilen 4 okulun öğrencileri, öğretmenler, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Hayri, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Güldez, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Talat Mutlu, Çerkezköy Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Murat Sütçü, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Mustafa Sevinç Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret ederek projeleri ve alacakları yurt dışı eğitimi hakkında bilgiler verdiler. İŞ DÜNYASINA YENİ SOLUK: ARABULUCULUK Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, 1 Ocak 2018 tarihinde yürürlüğe girecek olan 7036 Sayılı İş mahkemeleri Kanunu ile iş uyuşmazlıklarında dava şartı haline gelen arabuluculuğun iş dünyasına olan etkilerini değerlendirdi. Türkiye Teknoloji Buluşmaları Değerli Üyemiz,TOBB ve Türk Ekonomi Bankası iş ortaklığı ile Turkcell ana sponsorluğunda, Trakya Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde 20 Aralık 2017 Çarşamba günü&... Odamız Üyeleri ile Ukrayna Zaporizhzhya Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti B2B İkili Görüşmelerini gerçekleştirdi. Odamız Üyeleri ile Ukrayna Zaporizhzhya Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti B2B İkili Görüşmelerini gerçekleştirdi.