Odamız Yönetim Kurulu Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül´e Hayırlı Olsun Ziyareti Gerçekleştirdi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Mustafa Seçkin ve İsmail Akın, Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Sifil göreve yeni gelen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Çerkezköy TSO, Trakya’nın ilk endüstriyel fuarını açtı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, bir ilke daha imza atarak Trakya’nın ilk endüstriyel fuarını organize etti. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürlüğü, TÜSAYDER ve KOSGEB işbirliğiyle organize edilen fuara Trakya bölgesinden kırk kadar firma katıldı. Çerkezköy TSO ile Haskovo TSO arasında "Kardeş Oda Protokolü" imzalandı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) ile Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası (Haskovo TSO) arasında, karşılıklı hizmet standartlarının yükseltilmesinin sağlanması, Çerkezköy TSO Üyelerinin Bulgaristan ile karşılıklı ekonomik ilişkilerinin gelişririlmesi amacıyla “Kardeş Oda” Protokolü imzalandı. ÇTSO’da Mesleki Yeterlilik Semineri Gerçekleşti Trakya bölgesinde ilk defa gerçekleşen organizasyonda bölgenin tek yetkili kurulu olan Odamız Üyesi Çetin Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği İnsan Kaynakları Eğitim Danışmanlık Elektronik Hizmetleri’nin (CASBEM) destekleriyle, Mesleki Yeterlilik Kurumu Sınav ve Belgelendirme Daire Başkanı Mehmet Ordukaya, gerçekleştirdiği sunumla sanayicileri bilgilendirdi. Odamızda "Ar-Ge Merkezleri Proje Tecrübelerini Paylaşıyor" konulu toplantı gerçekleşti Çorlu ve Çerkezköy´ün önde gelen firmaları Odamız, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürlüğü ve NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi organizasyonuyla "Ar-Ge Merkezleri Proje Tecrübelerini Paylaşıyor" konulu toplantı için Odamızda bir araya geldi.