Uygulamalı Girişimcilik kursiyerlerimiz sertifikalarını aldı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak İŞKUR Tekirdağ İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini tamamlayan 95 kursiyerimiz sertifikalarını düzenlenen bir törenle aldılar. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü ortak basın açıklaması Çerkezköy TSO Başkan Vekili İsmail Akın, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türk Metal Sendikası Başkanı Murat Koçak, MEMUR-SEN İlçe Ba... ÇERKEZKÖY TSO, MARMARA-TRAKYA İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI. 09 Temmuz 2017 Pazar Günü Ankara’da bulunan TOBB ikiz kulelerde gerçekleşen TOBB Marmara-Trakya Bölgesi İstişare Toplantısına Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva ile Odamız Genel Sekreteri Hakan Gel katıldı. Çerkezköy Vergi Dairesi´nden Süleyman KOZUVA´ya Ziyaret Çerkezköy Vergi Dairesi Grup Müdürü İbrahim KOÇ, 21 Haziran 2017 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret etti. Üçüncü iftarımızı Çerkezköy’de gerçekleştirdik Odamız tarafından 3 ilçede düzenlediğimiz 3 ayrı iftar programının sonuncusunu Çerkezköy’de gerçekleştirdik. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve çok sayıda protokolün katıldığı iftar programında Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva teşekkür konuşmasında davetlilere teşekkür etti.