Çerkezköy Vergi Dairesi´nden Süleyman KOZUVA´ya Ziyaret Çerkezköy Vergi Dairesi Grup Müdürü İbrahim KOÇ, 21 Haziran 2017 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret etti. Üçüncü iftarımızı Çerkezköy’de gerçekleştirdik Odamız tarafından 3 ilçede düzenlediğimiz 3 ayrı iftar programının sonuncusunu Çerkezköy’de gerçekleştirdik. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve çok sayıda protokolün katıldığı iftar programında Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva teşekkür konuşmasında davetlilere teşekkür etti. Saray’daki üyelerimiz iftarda buluştu Saray’daki, Saray restoranda verilen iftar programına, Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Garnizon Komitanı İs. Alb. Mehmet Zeki Eren, Saray Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Bulut, Saray Emniyet Müdürü Ekrem Çiçek, Saray İlçe Müftüsü Nurettin Öztürk ve Saraylı üyeler ve misafirler katıldı. Kapaklı’daki üyelerimize iftar verdik Üyelerimize yönelik düzenlenen iftarımızın ilki Kapaklı’daki Lidya Wedding Garden’da düzenlendi. İftara katılan misafirlerimizi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyelerimiz karşıladı. Çerkezköy TSO’da online belge ve online tahsilat dönemi başladı Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.