Çerkezköy TSO, Maliye Bakanı Ağbal’ın Tekirdağ’daki istişare toplantısına katıldı Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Görgün, Metin Taşdelen, Sinan Sifil ile Meclis Üyesi Mehmet Danyeli Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın teşrifiyle gerçekleşen “Tekirdağ Sivil Toplum Örgütleri İstişare Toplantısı”na katıldı. Çerkezköy TSO, İŞKUR Hizmet Noktası haline gelecek Tekirdağ İŞKUR İl Müdürlüğü ile Çerkezköy TSO arasında ‘Hizmet Noktası’ protokolü imzalandı. Protokolde Çerkezköy TSO üyelerinin İŞKUR hizmetlerinden Çerkezköy TSO bünyesinde oluşturulacak hizmet noktasından yararlanabilmesi amaçlandı Girişimcilik Eğitim Tarihleri belli oldu Çerkezköy TSO - İŞKUR anlaşmalı olarak kendi işini kurmak isteyenlere “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” tarihleri belli oldu. Eğitimi başarıyla tamamlayan girişimcilerin KOSGEB destekli 50 bin TL hibe, 100 bin TL de iki yıl geri ödemesiz kredi alma şansı doğuyor. Dört gün süreli bu eğitimlere katılım için ücret ödenmiyor. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan Çerkezköy TSO Meclis toplantısına katıldı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı meclis toplantımıza AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan da katıldı. Yapılan toplantıda Çerkezköy Kaymakamlığının öncülüğünde Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi görüşüldü. Bu arada Odamız tarafından hibe olarak TSD’ye teslim edilecek iki adet akülü tekerlekli sandalyeyi almaya gelen TSD heyetinin ziyareti bugüne denk gelince hoş bir sürpriz yaşandı. TABELALAR ASILDI Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 18 Ocak 2017’de başlatmış olduğu ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi kapsamında 10 sınıfı donatılan Kızılpınar 125. Yıl Ortaokulu Ek Binası’nda dün düzenlenen törenle hayırsever kişi ve kuruluşların isminin yer aldığı tabelalar sınıfların girişlerine asıldı.