Zaporijiya İş Gezisi Duyurusu 28 Şubat-4 Mart 2018 tarihleri arasında, Ukrayna Zaporijiya’da 1-3 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan BUILDING-SPRING 2018 Fuarına Yurt Dışı İş Gezisi düzenleyecektir. Üyelerimize Yeni Hizmet: Üye Broşür Sergisi Odamızda, firmanıza ait tanıtım broşürlerinizi sergilemek üzere özel alanlar hazırlanmıştır. Odamız giriş katında hazırlanan bu alanlarda A4, A5 ve 1/3A4 boyutundaki tanıtım broşürleriniz sergilenebilecektir. Bunun için bir dilekçe ile Odamıza başvurmanız yeterlidir. Süleyman Kozuva “Çalışan Gazeteciler Gününü” kutladı Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kozuva mesajında, yazılı ve görsel basının demokrasinin vazgeçilmez unsuru; gazetecilerin de bu anlamda her türlü övgüye layık olduğuna vurgu yaptı. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Necati Aksu başkan Kozuva´yı ziyaret etti Hacıoğulları Baklavaları sahibi Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Necati Aksu ve beraberindeki yönetim kurulu üye adayları Odamız Yönetim Kurulu Başkanı S&uu... Mustafa As Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva´yı Ziyaret Etti Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Fıçıcı, Aytaç erdem, Fikret Güven, Hüsamettin Keskin, Hacı Ali Rişvan, Gökhan As ile Oda Başkanımız Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti.