ABD Genelleştirmiş Tercihler Sistemi ABD’nin Genelleştirilmiş Tercihler Sistemine ilişkin olarak 31 Aralık 2017 tarihinden sonra GTS Rejimi yürürlükteymiş gibi hareket edilip GTS kapsamında yer alan ürünlerin sevkiyatlarında ilgili ithalatçılar tarafından ABD gümrüklerine sunulan ürünün teslim evrakında (CBP Form 7501) “A” işaretinin eklenmeye devam edilmesi gerektiği vurgulandığı bildirilmiştir. Belarus - LESDREVTECH 2018 Uluslararası Uzmanlık Fuarı 23-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında Belarus-Minsk’te Belarus Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İşleri İdaresi BELEXPO Ulusal Fuar Merkezi’nce LESDREVTECH 2018 Fuarı’nın belirtilmiştir. Sri Lanka Ayurveda – Expo 2018 Sri Lanka Ulusal Ticaret Odası tarafından, Sağlık ve Yerli İlaçlar Bakanlığı desteği ile “Sri Lanka Ayurveda – Expo 2018’’ Uluslararası Yerli Sağlık Hizmetleri Fuarı ve Sempozyumu’nun 13-15 Temmuz 2018 tarihlerinde Sri Lanka’nın başkenti Kolombo’da BMICH Kongre Merkezi’nde düzenleneceği belirtilmektedir. Özelleştirme İlanı Sayın Üyemiz, T.C. başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Özelleştirme kapsam ve proramında yer alan; İstanbul İli, Bryoğlu İlçesinde bulunan taşınmazın özelleştir... Özelleştirme İlanı Sayın Üyemiz, T.C. başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Özelleştirme kapsam ve proramında yer alan; Taşucu Limanı’nın 36 yıl süreyle “İşletme Hakkının Veril...