SRC 5 Eğitimi alanlar, DİKKAT Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı´ndan alınan yazıya göre Tehlikeli Madde Taşımacılığında Yol Kenarım Denetimleri Genelgesi çerçevesinde 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren SRC 5 Belgesi denetimlerinin yapıldığı hatırlatılmış, Nisan Ayında yapılması planlanan mesleki yeterlilik sınavının yapılmaması sebebiyle eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sınava girmeyi bekleyen şoförlerin eğitim tamamlama belgesinin SRC 5 belgesi muadili olarak kabul edilmiştir. Türk-İngiliz İş Forumu Düzenlenecek Türk – İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI) organizasyonu ve DEİK ile T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı işbirliğiyle 19 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Hilton Bosphorus Otelinde “Türk – İngiliz İş Forumu” ve akşam resepsiyonu düzenlenecektir. Soçi TSO Tanıtım Toplantısı düzenleyecek Rusya Federasyonu Soçi Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Kurulumuza iletilen bir yazıda 14 Ağustos 2014, Perşembe günü İstanbul Kongre Merkezinde “Türkiye ile Ekonomik İlişkilerin Geliştirilmesi Işığında Soçi Şehrinin İhtiyaçları ve Yeni Olanaklar” başlıklı bir Tanıtım Toplantısının gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Seçim Yasaklarına Dikkat Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı seçimleri 10 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek. ikinci oylamaya kalınması durumunda 24 Ağustos 2014 Pazar günü tekrar sandık başına gidileceği bildirilirken, tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy´de de seçim yasakları uygulanacak. Aşkabat´da Enerji sergisi düzenlenecek Türkmenistan Enerji Bakanlığı ve Türkmenistan Sanayi ve Ticaret Odası tarafından Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’da 11 – 13 Eylül 2014 tarihlerinde 7. Uluslararası Enerji, Elektrik Endüstrisi Sergisi düzenlenecektir.