SRC BELGESİ OLMAYANLAR DİKKAT ! Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Poşpoş Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri işbirliğinde, karayolunda yük ve yol taşımacılığında kullanılan tüm ticari araç sürücülerini ve kendi iştigal konusu ile ilgili tüm sürücülerin almak zorunda olduğu SRC Muafiyet, SRC 1-2-3-4 ,SRC 5 ve Psikoteknik belgelerini alabilmelerinde üyelerimizin daha avantajlı koşullarda hizmet almaları amacıyla bir işbirliği protokolü imzalandı.İmzalanan protokol çerçevesinde odamız üyelerine indirim uygulanacak ve belli bir sayıda (15-20 kişi) müracaat olduğunda ulaşım imkanı ücretsiz olarak sağlanacaktır. DİR 10. TOPLANTISI Ekonomi Bakanlığı´ndan alınan yazıya istinaden, Dahilde İşleme Rejimi (DİR) Değerlendirme Kurulu onuncu toplantısının aralık ayı içinde yapılmasının planlandığı belirtilmiştir. Çerkezköy TSO Yöneticileri "Trakya Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı"na Katıldı Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ve Edirne Ticaret Borsasının ev sahipliğinde Bölgesel ve ekonomik sorunların görüşüldüğü Trakya Oda ve Borsaları Müşterek İstişare toplantısı 18 Kasım 2014 Salı günü Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meriç Konferans Salonunda gerçekleşti. ÇERKEZKÖY TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU! ÇERKEZKÖY TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 11/092014 TARİHİNDE YÜRÜRLÜĞE GİREN 6552 SAYILI TORBA KANUN İLE 6102 SAYILI TTK NIN GEÇİCİ 7. MADDESİNİN UYGULAMA SÜRESİ UZATILMASIN… Güney Kore/ Dolandırıcılık Uyarısı Güney Kore´ye ihracat ve özellikle bu ülkeden ithalat yapan firmalarımızın elektronik posta adreslerine yasadışı yollardan girerek yazışmalarını okuyan üçüncü şahısların, sahte e-posta adreslerinden gönderdikleri mesajlar yoluyla dolandırıcılık yaptıkları ifade edilmektedir.