Türkiye – Ürdün İş Forumu, 25 Temmuz 2017, İstanbul DEİK/ Türkiye – Ürdün İş Konseyi tarafından 25 Temmuz 2017 tarihinde İstanbul River Plaza’da “Türkiye – Ürdün İş Forumu” gerçekleştirilecektir. Ürdün’den toplantıya iştirak edecek heyet listesi ekte yer almaktadır. Türkiye – Belarus İş Konseyi Ortak Toplantısı / İş Forumu ve Belarus Özel Sektör Heyet Ziyareti, 27 – 29 Temmuz 2017, Minsk Eşbaşkanlığını T.C Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU´nun yaptığı Türkiye – Belarus Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 9´uncu Dönem Toplantısı ile eş zamanlı olarak, 27 – 28 Temmuz 2017 tarihleri arasında Türkiye – Belarus İş Konseyi Ortak Toplantısı ve özel sektör heyet programı düzenleneceği bildirilmektedir. Söz konusu DEİK Türkiye-Belarus İş Konseyi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde yapılacak etkinliğe, T.C Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel EROĞLU ve KEK Belarus tarafı Eşbaşkanı ve Belarus Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Sayın Vladimir MAKEY´in yanı sıra, Belarus´un kurumları, önde gelen sanayi işletmelerinin yetkilileri ve özel sektör temsilcileri tarafından katılım sağlanacağı bildirilmektedir. Avrupa Birliği Çevre Ödülleri 2017 Türkiye Programı Başvuruları Bölgesel Çevre Merkezi (REC) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile düzenlenen Avrupa Birliği Çevre Ödülleri 2017 Türkiye Programı Başvuruları uzatılmış olup son başvuru tarihi 17 Temmuz 2017 Pazartesi günüdür. Irak İle İş Yapan Firmalar ile Değerlendirme Toplantısı DEİK/Türkiye-Irak İş Konseyi tarafından Irak ile iş yapan firmaların katılımıyla 11 Temmuz 2017 tarihinde 14:00 – 17:00 saatleri arasında İstanbul River Plaza’da bir toplantı düzenleneceği bildirilmektedir. Amatör Denizcilik Belgesi Kursu Başlıyor Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü (TYİK) tarafından Odamızda Amatör Denizci Belgesi (ADB) kursu açılacaktır.